Dubbel glas

Op zoek naar een aanbieder dubbel glas in België? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dubbel glas biedt meerdere voordelen, niet alleen zorgt dubbel glas voor veiligheid, het zorgt er ook voor dat u comfortabeler woont en u kunt besparen op uw energierekening. Dubbele beglazing heeft een grote invloed op uw warmteverlies en zorgt voor een goede thermische isolatie met een hoog rendement.

Dubbel glas

Veiligheid en dubbel glas

U kunt bij dubbel glas kiezen voor diverse soorten glas, zoals bijvoorbeeld gelaagd glas. Dit biedt extra bescherming en beveiliging tegen inbrekers. Elastische kunststof films zorgen voor een hoge weerstand en voor een goede hechting. Een goede hechting is erg nuttig, dit zorgt ervoor dat bij een glasbreuk de stukken glas vast gehouden worden.

Daarnaast biedt het bescherming voor bijvoorbeeld uw kinderen wanneer deze hard tegen het glas botsen of slaan, gelaagd glas voorkomt ernstige verwondingen bij glasbreuk. Tevens biedt dit glas bij zware samenstellingen zelfs bescherming tegen kogels en explosies.

Premie dubbel glas

U kunt in aanmerking komen voor een premie als u voldoet aan een paar voorwaarden. Zo moet de beglazing geplaatst worden door een glazenmaker. De hoeveelheid die u krijgt wordt gebaseerd op de U-waarde van uw nieuwe beglazing. U kunt 12 euro per vierkante meter krijgen, dit is met een maximum van 300 euro als de U-waarde van het glas 1,1 is. Is de U-waarde 0,8? Dan kunt u 15 euro per vierkante meter terugkrijgen met een maximum van 375 euro.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze glaszetters bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde glaszetters.
Omdat u van meerdere glaszetters (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw dubbel glas!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een glaszetter. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.